Hogyan lehet, hogy az iPhone kamerája világítson az értesítésekhez

Ki ne szeretné a rejtett trükköket? Legyen szó az iPhone hátoldalán lévő Apple-logó titkos gombként való beállításáról, egy egész weboldalról teljes oldalas képernyőfotó készítéséről vagy az összes Safari-fül egyszerre történő bezárásáról, az Apple iPhone rengeteg praktikus trükköt tartalmaz az iOS-szoftverbe ágyazva.

Ha hozzánk hasonlóan gyakran teszed lefelé az iPhone-odat, akkor ezt a funkcióban található trükköt érdemes megismerned. Beállíthatod az iPhone-odat úgy, hogy a kamera villanófénye világítson, amikor értesítés érkezik. Íme, hogyan.

Így állítsd be az iPhone kamerájának villogását értesítések esetén
Ahogy az iPhone hátoldalán lévő Apple-logó titkos gombbá alakításával, úgy a kameravillanás értesítésjelzővé alakításával is az iOS elérhetőségi beállításaiban találod meg.

Ha engedélyezve van, a hátsó kamera lencséi melletti vaku villogni fog, ha értesítés érkezik. Azt azonban nem tudod testre szabni, hogy mely értesítések miatt világítson a kamera villanója, ezért ne feledd, hogy ha bekapcsolod, akkor minden értesítés esetén a vaku rövid ideig világítani fog.

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy a kameravillanás értesítésjelzővé váljon:

Nyissa meg a Beállításokat az iPhone készülékén

  • Koppintson a Hozzáférhetőségre
  • Koppintson az Audio/Vizuális
  • Kapcsolja be a LED villanás az értesítésekhez
  • Kapcsolja be a Flash on Silent (Vaku némán) kapcsolót

További iPhone tippeket és trükköket olvashatsz külön írásunkban. Az Apple-hubunkat is felkeresheted, ha a titkos és rejtett tippek némelyikének külön hogyanját szeretnéd felkutatni.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.