A Lenovo bemutatja a díszes hűtési technológiát a Legion Y70 telefonban

A Lenovo egy új játéktelefont készül kiadni, a Legion márkanevet a játék laptopok oldaláról kölcsönözve – a Legion Y70-et.

A bejelentés szerint a telefon 2022. augusztus 18-án, Kínában kerül majd rendesen leleplezésre, és a bemutatót megelőzően további információkat csepegtetnek róla.  legfrissebb információ szerint a telefon elég erős hűtőrendszerrel fog rendelkezni, ami mindig rendkívül fontos, amikor a gamer telefonok tovább jutnak a hosszú játékmenetekben.

Melyek a 2022-ben kapható legjobb okostelefonok? Teszteljük a Google, az Apple, a Samsung, az Oppo és még sok más cég legújabb lehetőségeit, hogy kiderítsük. Egy 5047 négyzetmilliméteres hűtőkamra lesz, amely mindössze fél milliméter mély, és a hőt szétteríti, hogy elvezesse, de nem foglal sok helyet, és nem vastagítja túlságosan a telefont.

Egy olyan időszakban, amikor egyre több aktív, ventilátorokat is tartalmazó hűtőrendszerrel ellátott telefont látunk, érdekes lesz látni, hogy ez a passzív rendszer képes-e lépést tartani (ha ez az egyetlen jelenlévő rendszer).

A telefon a Snapdragon 8+ Gen 1 chipsetet is tartalmazni fogja, ami teljesítmény szempontjából az élvonalba helyezi, de az eddig látottak alapján nem tűnik túlságosan erősen gamer-brandnek. Vékony és meglehetősen normális kinézetű, nincsenek vállgombok vagy RGB-világítás, így talán megpróbálja áthidalni a játékot a mainstream közönség felé.

Többet fogunk tudni, amikor augusztus 18-án rendesen bemutatják.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.