Telefontokok a Samsung Galaxy A33 készülékhez

A középkategóriás okostelefonok vásárlói bizonyos piacokon pontosan egy hónap múlva, április 22-től kezdődően vásárolhatják meg a Samsung új, vízálló Galaxy A33 készülékét. A telefon piaci megjelenését megelőzve pedig a különböző harmadik féltől származó tokgyártók már most különböző védelmi megoldásokat árulnak a leendő Galaxy A33 vásárlóknak.

A Samsung új olcsó telefonja a Gorilla Glass 5-nek és a vízálló felépítésnek köszönhetően érezhetően ellenállóbb, mint az előző két A3x modell, de nem egy strapabíró készülék. Viszont legalább négy évig a piacon maradhat, hiszen a Samsung négy nagyobb Android operációs rendszer frissítést és akár öt évig tartó biztonsági javításokat garantál a megfizethető árú készülékhez.

Azoknak a vásárlóknak, akik a Galaxy A33-at a következő fél évtizedben is használni szeretnék, érdemes megfontolniuk, hogy a telefont védőburkolatba csomagolják, és mint említettük, már most is rengeteg lehetőség van. Íme néhány a Samsung Galaxy A33 tokok közül, amelyeket most megvásárolhat a Phonebox.hu oldalon. Érdemes körültekintően választani, bár nagyon mellé lőni nem lehet, hiszen kizárólag a legjobb minőséget árulják, gyors és pontos kiszállítással.

Ütésálló telefontokok

A Caseology Nano Pop szilikon tok a Galaxy A33-hoz a jól bevált Caseology dizájnnal és két színkombinációval rendelkezik. A tok külseje fekete vagy tengerészkék, a belső, a kameraház köré fröccsenő szín pedig szürke vagy sárga. A tok vékonyan illeszkedő kialakítású, és katonai szintű védelmet, valamint vezeték nélküli töltési kompatibilitást ígér.

A Probeetle Galaxy A33 tok rengeteg funkciót kínál az árához képest, többek között beépített mágneses autós tartóval, állítható gyűrűs állványrúddal és 2 darabos képernyővédővel. Katonai szintű védelemmel és Air Cushion technológiával rendelkezik mind a négy sarkán, hogy megvédjen az ütés okozta sérülésektől. A tok négyféle színben kapható: fekete, kék, zöld és piros.

PU bőr felület

A PU bőr tok sima és stílusos felületet kínál, tisztességes megjelenést és textúrát teremtve. A bevont PU bőr felületet alapvető adalékanyagokkal készítették el, így hosszú távon maximális tartósságot és merevséget biztosít.

Dedikált kártyatartók

A PU-bőr tokkal az egyének maximalizálhatják a kártyák és kisebb dokumentumok számára biztosított helyet, amelyeket szükséges magunkkal vinni. A felhasználók magukkal vihetik a látogatókártyáikat, bankkártyáikat és jogosítványaikat.

Teljes körű védelem

A porálló és ütésálló borítás maximális védelmet nyújt a nedves felületekkel szemben. Ezenkívül a vastag PU tok elnyeli az ütéseket, amikor okostelefonod kemény felületek érintési távolságában van.

Átlátszó vékonyabb hátlapok

A dombornyomott szemet gyönyörködtető funkció a fő értékesítési szempont ennél az egyedi és stílusos hátlapnál, amelyet a nők kedvelnek. A pillangók szemet gyönyörködtető kialakítása nem befolyásolja a PU-bőr borító általános minőségét, mivel a figurák művészi módon vannak a borítók felületére nyomva.

Flip Case mágneses gombbal

A stílusos flip tok egészséges védelmet nyújt okostelefonjának a mágneses gomb funkcióval. A flip tokok ideálisak, ha okostelefonod képernyőjének kijelzőjének és oldalainak védelméről van szó.

Dedikált kártyahelyek

A dedikált kártyahelyekkel a nők a legfontosabb hitel- és betéti kártyákat hordozhatják rajta anélkül, hogy pénztárcáért vagy pénztárcáért nyúlnának. A Butterfly dombornyomott borítók all-in-one funkciója az idő alapvető szükséglete, mivel az embernek mindig magával kell vinnie a különböző engedélyeket és fontos dokumentumokat.

Tartós védelem

A Butterfly dombornyomott tokok tartós védelmet nyújtanak, mivel telefonja a PU bőrkeret alatt védve marad, amely az ütközési pont után elnyeli a legtöbb ütést. A Samsung A33 5G-t ajánlott mindig flip tokokban hordani.

Olvasd el az A33 tesztet is

A Samsung Galaxy A33 5G mögött várhatóan az A53 5G-hez hasonlóan egy robusztus Exynos 1280 lapkakészlet áll majd. Ez az Octa-Core CPU dupla 2,4 GHz-es processzormaggal minden bizonnyal hatással lenne a készülék általános teljesítményére. Az A33 néhányak számára középkategóriás okostelefon lehet, de 8GB Ram és 128GB Rom lenne, elfogadható áron. Figyelembe véve a Samsung A33 5G általános tesztjét is, azt mondhatjuk, hogy minden bizonnyal egy nagy hatású okostelefon lenne ésszerű áron.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.