Rólunk

A Fokusz Online egy magyar székhelyű cég, amely nek olasz öröksége nyúlik vissza, 1907. Szakterületünk kézműves exkluzív bőr tokok és kiterjed a mobiltelefonok, AirPods és laptopok, kis bőráruk, beleértve útlevél kiterjed és pénztárca. Olyan termékek, amelyeket a lakosság széles köre használ, és amelyek nemcsak védelmet, hanem stílust és személyre szabást is nyújtanak.
Ha évente két kollekciót vezet be, tükrözve a divatirányzatokat a színekben, textúrákban és mintákban, akkor a világ vezető divatházaiból származó táskákkal és cipőkkel párosíthatja termékeinket.
Ügyeink ben előállított bőr néhány, a legjobb cserzőüzemek Olaszországban is a kínálat bőr cégek, mint a Prada, Bottega Veneta, Tod’s és a Chanel.

Célunk, hogy a világ legjobb eseteit és borítóit kínáljuk. Mindig gondosan megtervezett és kézzel készített, a legjobb anyag áll rendelkezésre, és szigorú minőség-ellenőrzési eljárások. Kreativitásunkat mind a skandináv tervezőikonok, mint Josef Frank, Alvar Aalto és Arne Jacobsen, mind a milánói és párizsi kifutók legújabb trendjei befolyásolják.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.