Még több várakozás

Az iPhone 12 talán az egyetlen eszköz, amelyet mindenki vár az írás idején, és van értelme, mivel ez lesz a legnagyobb versenytársa a piacon elérhető legjobb okostelefonoknak. Már tudjuk, hogy az Apple ebben a hónapban bejelenti, de eddig nem volt szó, hogy mikor fog megtörténni a dob.

Bármennyire, azon alapszik némely újabb keletű felfedez, úgy tűnik amit a Alma Esemény akarat hely -ra 28th Szeptember, később a hónap és Alma akarat végül megy előre és bejelent a iPhone 12 ugyancsak.

Minden jel pont felé iPhone 12 bejelentette szeptember 28-án

Most, a legutóbbi kinyilatkoztatás volt néhány detektív munkát MKBHD, de ez nem tárfel néhány érdekes bit, amikor az Apple Event fog történni. Ha ön -ra Csicsergés, ön lát amit a Alma Esemény hashtag van teljesen vége a hely, de mi a legtöbbje minket van nem tudatában van amit ha ön ás körül a ellenőriz elem tekintet -ból hashtag, ön megvalósít amit ez hashtag kezdett ma, és akarat vég -ra 28th Szeptember, mentén -val a kék jelvény amit kísérő ez, melyik tudna igazi jól jelez a hirdetés időpont.

Tehát úgy tűnik, van egy különleges #appleevent Twitter hashtag és kék jelvény, hogy lejár szeptember 28-án. iPhone esik esemény megerősítette? 🤓 pic.twitter.com/NzU17jbd5Q
— Marques Brownlee (@MKBHD) 2020.

Most, nyilvánvalóan, mi akar nem akar akárki -hoz lenni megtakarító megjelöl pénzük és korlátozás -uk bankszámlák azon alapszik ez csipogás, de tekintettel hogyan iPhone 12 van lét jelentették be ebben a hónapban, ez szolgál mint csak másik megerősítés amit vagyunk látás ez esemény, és őszintén, mi minden ezért.

Függetlenül attól, hogy a feltár történik szeptember 28-án még nem látható, és valószínű, hogy mi lehet látni, hogy történik egy kicsit korábban is. Az iPhone 12 azt mondta, hogy egy csomó csodálatos fejlesztések, beleértve a funkciók, mint például a gyorsabb frissítési gyakoriság képernyőn, és eddig hallottuk, hogy kapunk négy modell összesen.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.