2020-ban, késik az iPhone 12

Bejelentés dátuma: Esetleg szeptember 10.

Abban, amit úgy tűnt, hogy egy félrelépés az Apple részéről, a Twitter felhasználó kifüggesztett egy screenshot egy esetleges Apple livestream esemény tervezett szeptember 10. Az esemény dátuma és időpontja megjelent az Apple YouTube oldalán, de a csatornája jelenleg nem tartalmaz közelgő eseményeket.

A szeptember 10 dátum lenne összhangban a korábbi iPhone bejelentések, bár az Apple késleltetheti a szállítási dátumot, amíg később miatt COVID-19 (lásd a pletyka alább). Senki sem tudja biztosan, de. Másik mozgatható szivárogtató és Eleje Oldal Tech házigazda Jon Prosser tudosított amit a iPhone 12 lesz bemutatott közben egy Október 12 esemény és akarat hajón szállít ki Október 19, például. De tekintettel arra, hogy a szeptember 10 esemény látszólag származik az Apple saját YouTube oldal, amely kölcsönözhet némi hitelt a hír.

Kiadás dátuma: az iPhone 12 októberig nem szállítható

Annak ellenére, hogy az Apple legnagyobb gyártója, a Foxconn, biztosítva a befektetőket, hogy még mindig, hogy az őszi idővonal, a The Wall Street Journal számolt be, hogy az iPhone 12 szembesülhet késések. Ez annak köszönhető, hogy a koronavírus világjárvány és a példátlan hatása a gyártási és fogyasztói igényeket. A jelentés becslése szerint az Apple várhat októberig, hogy bejelentse vagy elindítsa a telefont, ami körülbelül egy hónappal az iPhone szokásos elindítása után.

Az Apple pénzügyi igazgatója, Luca Maestri mind megerősítette ezt a negyedéves bevételi felhívást, mondván: “Ebben az évben a kínálat néhány héttel később lesz elérhető”, mint a tavalyi szeptember közepén.

Mások azt javasolták, nem egy indítási dátum, hanem több. A DigiTimes által lebegtetett és a MacRumors által felkapott pletyka azt sugallta, hogy az Apple több szakaszban is elindíthatja a 2020-as iPhone-jait. A két 6,1 hüvelykes iPhone modell először elindulhat, a 6.7- és 5.4-es változatok később érkeznek. (További információk a különböző spekulált iPhone méretek, tovább alább.)

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.